ADMINISTRATIE

Een goede basis

De administratie is het fundament van de onderneming. Met een sluitende administratie haalt u meer uit uw bedrijf. U voldoet aan alle wettelijke eisen, kunt uw besluiten baseren op duidelijke cijfers en u komt niet plotseling voor verrassingen te staan.

Orde op zaken

Wij verzorgen, als u dat wilt, uw complete boekhouding. Van het invoeren van de bonnen en facturen tot het doen van uw belastingaangifte en het samenstellen van uw financiële jaarverslag.

Alles goed geregeld

Bent u starter? Dan helpen we u om uw administratie op te zetten. Bent u al langer ondernemer? Dan kijken we graag samen op welke manier we uw administratie beter, makkelijker en overzichtelijker kunnen maken.

DIENSTEN

Uw gehele administratie overzichtelijk en volgens de laatste regels en wetten.

Om een bedrijf goed te kunnen runnen en een adequate bedrijfsvoering te kunnen realiseren, heeft u informatie nodig over de financiële situatie van uw bedrijf. Informatie over de omzet, het bedrijfsresultaat, de marges en beheersing van de (vaste) kosten. En dat het liefst iedere maand. Administratiekantoor Heine kan uw bedrijfsadministratie zo verzorgen dat u op een makkelijke manier de nodige informatie kunt krijgen.
Samengevat kan Administratiekantoor Heine voor u:
  • De door u gevoerde administratie controleren;
  • Uw administratie van uw eenmanszaak, V.O.F. of B.V. verwerken;
  • Periodieke managementrapportages opstellen;
  • Meerdere administraties consolideren;
  • Samenstellen van financiële jaarverslagen;
Heine__Op locatie adminheine
Op locatie
Voert u een administratie en is het makkelijker om deze bij u te verwerken? Dan komt Administratiekantoor Heine graag naar u toe. Zo heeft u de adviseur binnen handbereik. Alle werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden bij u op locatie. Denk hierbij aan het invoeren van de administraties maar ook rapportages verzorgen die u direct nodig heeft.
OVER ONS
Heine
Sinds 2009 verzorgt Administratiekantoor Heine complete bedrijfsadministraties voor ondernemers en het MKB. Ook helpen wij startende ondernemers en ZZP’ers bij het opzetten van een administratie. Tom Heine, eigenaar, heeft ruime ervaring in verschillende branches, waaronder de tuinbouwsector. Door grote flexibiliteit van het kantoor is het ook mogelijk administraties te verzorgen op locatie. Zo heeft u altijd expertise bij de hand!
Welk software?

Wij hebben kennis van verschillende administratiesoftware. Twijfelt u over welk adminstratiesysteem het beste bij u en uw bedrijf past? Neem gerust contact op. Dan kunnen wij u een passend advies geven!

Administratiesystemen
Snelstart
Davilex
Exact
Microsoft Dynamics
CONTACT